tisdag 11 maj 2010

En dag vid skrivbordet

Mer blev det alltså inte. Men en produktiv dag med massor av kontrollerande. Kontroll av närvarolistor, kontroll av mallar, kontroll av några budgetposter, kontroll av fuktigheten hos mina stackars kontors-växter. Härligt med en "känns-nästan-som-lite-semester-vecka" där alla stora projekt får vänta tills nästa vecka. Igår var jag på kurs i "Retorik, svåra samtal och konflikthantering" som pågår tre måndagar på raken. Alltid nyttigt ämne med bra kursledare och trevliga kurskamrater från all möjlig företagsamhet inom Malmö stad. Malmö driver ett gigantiskt ESF-projekt tillsammans med Företagsakademin och väldigt många småföretag inom kommunen för att vi alla ska få en riktigt bra kompetensutveckling. Verkar som man lyckats fantastiskt bra, för många av kursdeltagarna är helt lyriska.

I morgon blir det inget åka till Malmö utan istället en baka-bullar-dag. Jag som ordförande i den lokala Centerkvinnoavdelningen är en av huvudarrangörerna för Hemvändardagen i Annelöv och då får man hjälpa till med brödbaket. Och så går man ju här och väntar...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vi kanske skulle hjälpa till :)

Rose-Mari sa...

Ja om ni vill (och kan). Dock får nog bakandet bli torsdag morgon så att bullarna är pinfärska. Tänkte inte på det innan.