tisdag 24 november 2009

Budget

Då närmar den sig slutfasen - budgeten för verksamhetsår 2010. Just nu inne i en korrigeringsfas av grundbudgeten som bygger på alla samlade kalkyler för både verksamhet, bidrag, löner mm, mm. Det är lika spännande varje år att försöka få siffrorna på plats - och nu låter jag som en riktigt äkta ekonominörd, jag vet! Är fullt medveten om att en budget inte fyller de flesta människors behov av spänning i vardagen.

Igår var jag i Stockholm (igen) på Ekonomi-nätverksträff. Kändes verkligen vettigt och dagordningen innehöll både nutid och framtid, små som stora frågor. Oron finns i allra högsta grad när det gäller hur en framtida momsbeläggning av vår verksamhet och våra lokaler kommer att påverka möjligheten att nå ut till de människor som finns inom vårt uppdragsområde.

I morgon är det styrelsemöte i fackklubben och det finns många viktiga frågor att hantera. Det har varit ett i allra högsta grad oroligt år inom organisationen och jag hoppas verkligen att nästa blir lite lugnare. Vi kommer att få besök från fackets samorganisation inom SV och det är välkommet att få diskutera en del frågor som rör gemensamma problem.

Inga kommentarer: