lördag 28 november 2009

Sicken vecka

Nu är den tuffaste veckan över. Det har varit väldigt många saker och lite sovande på en och samma vecka. Efter en tuff start med ekonomi-nätverksmöte i Stockholm på måndagen (16 tim från avresa till hemkomst) ökar takten med budgetarbete hela tisdagen, styrelsemöte i personalklubben på onsdagen, mera budget och sen avslutar vi veckan med en hel fredag i Stockholm ( återigen 16 timmarsdag). Sen lägger vi till att jag fyllt år vilket innebär lite planering och gäster och sen måste jag plugga för att kunna lämna in första inlämningsuppgiften nästa vecka. Yes, yes, yes!!!

Lärdomarna de senaste dagarna har varit väldigt många. Det har funnits härliga, nyttiga diskussioner om nutida och framtida problem, det har funnits kontakter med nya och gamla bekanta, det har funnits en massa nya intryck om ekonomi, marknadsföring, förbundskansli, personalfrågor och inte minst om mej själv. Men också ett helt nytt perspektiv på CRM där omgivningen ser detta som en helt teknisk fråga, men enligt samtlig litteratur är det ett helt management-perspektiv med kunden helt i centrum. Det finns mycket att lära bland ett helt gäng självutnämnda experter.

Idag har varit en glad och härlig dag. Närmsta familjen runt omkring mej, utom Magnus som jobbar, mor och far, syskon med familjer och framför allt fem glada syskonbarn som stojade och stimmade med kurragömma, snottra-lek och allt möjligt annat. Kvällen är lugn med datorn i soffhörnan.

Inga kommentarer: