onsdag 23 december 2009

Julen står för dörren

Förberedelserna är i full gång. Sista städningen pågår, men fick göra ett uppehåll för att T ska kunna vila lite innan han kör sitt pass. Att vara busschaufför nu kräver verkligen att man är på hugget.

Julklapparna är inslagna, och det mesta godiset är klart. Nu väntar skinkan på att komma in i ugnen och sen ska det fixas senapssill, vitlökssill och rödbetssallad. Lådorna med julpynt är nedplockade från vinden och i källaren står julgranen för att tina upp och rinna av. Det börjar kännas juligt i hela huset. Magnus är väl på hemväg från Storvik och jag har lovat att hämta honom på stationen ikväll. Johan och Jasmine ska fira jul med hennes syster, men Magnus och Nina kommer att vara hos oss.

Ytterligare en jul som känns bekant men ändå är ny varje gång. Vissa fasta traditioner vill man helst inte släppa, men andra byggs upp efter hand. Vi har tidigare haft ett önskejulbord, men i år har nog jag stått för de flesta önskningarna. Dock är det anpassat så att alla ska kunna hitta något gott. Viktigast för mej är att julen är trygg och lugn och att man verkligen hinner sitta ner och prata med varandra.

Till alla er därute...

önskar jag en riktigt
GOD JUL

Var rädda om varandra.

Inga kommentarer: