torsdag 11 mars 2010

Mars månad!!!

Hela denna månaden är fullkomligt späckad med möten. Det är årsmöten, revisionsmöten, styrelsemöten och andra möten. Möten på dagtid och möten på kvällstid, möten nära och möten långt borta. Kalendern är planerad in i minsta detalj med mötestider, restider, busstider, tågtider och inte minst kontaktinfo till dem man har möten med. Däremellan ska man helst hinna sköta ordinarie arbetsuppgifter, laga mat, tvätta och förbereda inför nästa dag. Under denna perioden får vanligt socialt lugn som tv-tittande, surfande och vanliga måltider anstå och då upptäcker jag hur mycket det faktiskt betyder för att orka med vardagen.

Nästa vecka har jag semester och då ska tiden vara bara min. Börjar veckan med ett par timmar hos frissan eftersom det inte längre finns spår av någon frisyr efter flera månaders användande av vintermössa. Härligt att bara bli ompysslad ett par timmar - sen är man redo att möta världen igen :)

1 kommentar:

Annika Estassy sa...

Marsmånad i vår värld är en rätt så vidrig månad. Bara att härda ut! Skönt med lite semester mitt i det hela, helt rätt.